donderdag 28 februari 2013

Max Long Lasting Glossy Lipstick.

Ik kwam in de Action en natuurlijk ga ik daar niet weg zonder even naar de beauty afdeling gekeken te hebben. Ik wilde eigenlijk de caviar nail set gaan kopen, maar die waren allemaal uitverkocht meehh :( . In plaats daarvan en stiekem een beetje om mezelf te troosten (want ik liep natuurlijk als een kind te huilen omdat die caviar sets opwaren) kocht ik een paar andere dingetjes. De rest is niet zo interessant om te laten zien (puntenslijper, wimperkruller, gezichtsdoekjes, blablabla) dus laat ik alleen deze zien.


Benieuwd wat ik van deze budgetproof lipsticks/lipgloss vind?

Ze komen per 2 in een verpakking met verschillende kleurkeuzes. Ik kocht een rode en een roze kleurtje. Vol enthousiasme ging ik aan de slag. Even de gebruiksaanwijzing lezen...


Allemaal heel leuk en aardig, maar hoe is de kwaliteit??!??

Wat is dat nou weer voor een swatch. Kun je niet swatchen ofzo? Jawel, dat kan ik wel. Ik wilde alleen even vegen erna om te kijken hoe longlasting ze nou echt zijn.. Ik wachtte zo'n 1 minuutje en begon te wrijven. Ik moest hard wrijven om dit uitgeveegde resultaat te bereiken, maar er viel me wel meteen iets op. De lipstick brokkelde als het ware af. Als dit nou maar niet op mijn lippen zou gebeuren.. Op naar de lipswatches!


Dit zijn mijn (droge en echt winterachtige) lippen zonder iets erop. Dat gaat onder mijn lip is een gaatje van een kinpiercing die ik nooit meer in heb sinds ik die schuin onder de lip heb. Toch zie je het gaatje nog.


En dit dames en heren, is de rode kleur met gloss. Mooi kleurtje he? De gloss heeft echt een dikke vette shine, pluspunt. Ik vind er geen nare geurtjes aan zitten, gewoon goed. De applicator is een sponsje, allemaal prima in orde. De rode heb ik een aantal uur op gehad, deze bleef redelijk goed zitten. De gloss niet, die moet je echt als een normale gloss vaker bijwerken. De lipkleur overleefde een kusje, wat drinken en een hapje, maar daarna begon hij af te slijten. En jawel hoor, hij brokkelde af. COME ON, WAAROM? Ik had de hele tijd van die kleine stukjes lipstick in mijn mond en op mijn tanden. Dit gebeurde na ongeveer 3 uurtjes.

Jammer dat de rode afbrokkelt, misschien is de roze beter? Dit is de roze kleur zonder gloss. Hieronder een full face foto met de gloss.

(ehm jawel, ik heb haar hoor. Ik had een staartje in en dus zie je mijn haar niet).

De roze vind ik ook echt prachtig. Maar hier was het nog erger. De lipstick brokkelde gewoon al af na 15 minuten. 2 kusjes verder en vriendlief zat ook onder de stukjes lipstick. AAAII. Action, waarom??


De lipstick brokkelt niet helemaal af, maar alleen daar het dichtste bij de binnenkant van je lippen (volg je het nog?). De rest vervaagt de kleur alleen, met soms een klein brokkeltje.

Mooie kleurtjes dus, maar ik raad ze niet aan. De rode is nog wel te doen, 3 uurtjes hield hij bij mij wel uit. De roze daarentegen, nee nee nee. Er waren nog andere sets verkrijgbaar met andere kleuren, maar ik denk dat het aan de formule ligt. Hoe het dan kan dat de rode het langer uithield, geen idee. 

Ik raad ze voor het kleine bedrag van 1,99 per 2 niet aan, tenzij je ervan houdt om stukjes lipstick over je hele gezicht + tanden te hebben.

Hebben jullie ervaring met deze 2 in 1 lipsticks?

PS : Sorry voor het kleine artikeltje gisteren en de overbelichte foto's vandaag. Ik ben momenteel niet thuis dus heb mijn camera niet tot mijn beschikking. Ik had geen tijd om vooruit te werken wat ik normaal gesproken doe als ik wegga. SORRY. 

PPS: Ik wil jullie allemaal bedanken voor het bezoeken, volgen en liken van mijn blog. Het aantal volgers, pageviews en likes zijn dik omhoog gegaan, bedankt daarvoor!! <3

17 opmerkingen:

  1. Die stukjes zijn niet echt lekker zeg! Jammer!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Als het afbrokkelt dan heb je er echt niks aan nee. :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. die roze staat mooi bij je! maar balen dat die afbrokkelt o_O heb ik gelukkig nog nooit gehoord maar misschien zijn ze over datum?

    BeantwoordenVerwijderen
  4. De kleur zag er zo mooi uit, jammer dat hij dan afbrokkelt!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat jammer dat het afbrokkelt:s Hele leuke blog heb je trouwens! Ik ben fan!

    Liefs

    xoxo

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wauw die rode is zo pretty!
    Mooi pigment hebben ze.
    Fijne review.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. De Action heeft hele fijne make-upproducten, ik ben altijd heel erg tevreden over de prijs-kwaliteit verhouding! Die rode lipgloss is mooi, staat je ook erg goed. Liefs!

    www.ohjolie.nl

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wat een prachtige kleuren, jammer van de kwaliteit.

    BeantwoordenVerwijderen
  9. De kleuren zijn wel echt geweldig fel en leuk, maar erg jammer van de formule. Vind zelf de lipproducten in de Action te vinden niet zo super, maar misschien ben ik gewoon nog geen goeie tegengekomen.

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Die roze staat je erg mooi! Wel jammer van de kwaliteit

    BeantwoordenVerwijderen
  11. jammer dat het brokkeld want het ziet er mooi uit

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Ziet er erg mooi uit, maar ie ik moet er niet aan denken, afbrokkelen :s Ik ben niet echt een lipstick meisje. Heb er wel een paar, maar draag het dus nooit...

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Wat zonde dat ze zo snel afbrokkelen :( Ik vind de roze echt super leuk staan!

    BeantwoordenVerwijderen
  14. wat raar dat het afbrokkelt! echt jammer want zo op je lippen zien ze er mooi uit!

    BeantwoordenVerwijderen

Lief dat je een reactie achterlaat !