zaterdag 23 februari 2013

Stash Flash en mini review; MAC lipproducten.

Ik ben gek op lipproducten van MAC. Helaas betaal je ook wat meer, maar ik snap wel waarom. Mooie en aparte kleuren, verschillende finishes om uit te kiezen, enorm behulpzaam personeel en super kwaliteit! Ik heb nu 4 lipproducten van MAC in mijn bezit. Ik wilde ze vandaag even aan jullie laten zien. Ik heb geen swatches op mijn lippen kunnen maken, helaas heb ik 2 gigantische koortsblaren :( Ik krijg deze altijd als ik ziek ben geweest. Ik geef er ook een punt bij en een algemene indruk. Een mini review per product dus!


Dit zijn de producten die ik heb, eentje nog in het doosje maar wel al gebruikt hoor. Op de foto stond onderin rechts een tijd en datum die niet klopten, dus die heb ik even zwart gemaakt. 

 Hier de producten met de dopjes eraf. Op de foto stond onderin rechts een tijd en datum die niet klopten, dus die heb ik even zwart gemaakt. Van links naar rechts: Shy Girl, Mattene Tango, Viva Glam Gaga en Viva Glam Nicki.

Shy Girl: Cremesheen finish. Dit is een creamy lipstick met een koraal/beige kleur. Hij voelt lekker op mijn lippen, droogt ze niet uit en blijft goed zitten. Na een paar uur werk ik hem wel even bij, maar dat doe ik met alle lipsticks. Prijs: €18,50. Punt: 9.

Mattene Tango: Mattene lipstick. Semi matte finish. MAC zegt dat deze de lippen hydrateert en niet aankoekt. Dat laatste is wel waar, maar ik merk niks van dat hydraterende. Hij droogt wel een beetje uit, maar niet dat ik ineens de vellen aan mijn lippen heb hangen. Deze kleur is trouwens niet meer te koop. De kleur zit tussen oranje en rood in, maar is echt prachtig. Blijft erg lang zitten, maar ik stift na een paar uur bij. Dit doe ik bij alle lipsticks. Prijs: €18,-. Punt: 8.

Viva Glam Gaga: Lustre finish. Deze is wat meer sheer op de lippen, maar wel opbouwbaar. Met een blauwe ondertoon is dit roze schatje een van mijn favorieten. De opbrengt van deze lipstick gaat volledig naar het MAC Aids fund, echt te gek van MAC (haha, ik ben een echte dichter, kijk mij rijmen dan). Hij verliest na een tijdje wel zijn glans, maar ik breng toch elke lipstick na een paar uur opnieuw aan. Hij droogt niet uit en glijdt fijn over je lippen. Deze kleur is niet meer verkrijgbaar voor zover ik weet. Prijs: €18,50. Punt: 10.

Viva Glam Nicki: Satin Finish. Flamingoroze. Fel. Heerlijk. Mijn ultimate favorite. Hij droogt wel ietsjes uit, maar dat neem ik voor lief. Hij glijdt makkelijk over de lippen, pigment is smashing en blijft lang zitten. Na een paar uur stift ik bij zoals ik bij iedere lipstick doe. De opbrengst van deze lipstick gaat wederom naar het MAC Aids Fund. Prijs: €18,50. Punt: 10! Swatches! Zonder flits. V.l.n.r.: Shy Girl, Tango, Viva Glam Gaga, Viva Glam Nicki.


Met flits. V.l.n.r.: Shy Girl, Tango, Viva Glam Gaga, Viva Glam Nicki. Op deze foto komen de kleuren het dichtste in de buurt met hoe ze in het echt zijn.

Van Viva Glam Nicki heb ik het doosje bewaard, de rest van de doosjes waren te versleten om nog te houden. Nicki is mijn meest recente aanwinst, deze kreeg ik voor kerstmis. Daarna heb ik even geen MAC meer gekocht, maar ik denk deze maand nog wel wat aanschaffen. Of het weer een lipproduct is weet ik niet. We'll see :)

Heb jij ook lipproducten van MAC? Wat zijn nog aanraders?


16 opmerkingen:

 1. Jaa ik heb ook de Viva Nicki lipstick :) Wil er nog veel meer van MAC!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ooooh wauw, wat zijn ze allemaal mooi! Ik vind vooral Viva Glam Nicki de mooiste :)
  Kusjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind de kleuren erg mooi! Ik volg jou nu ook. Liefs,

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Prachtige kleuren! Met name Shy Girl en Tango.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Shy Girl heb ik zelf ook, is ideaal als dag lipstick vin ik! Fijne lipsticks heb je daar!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik denk dat ik Shy Girl ga kopen! :)

  BeantwoordenVerwijderen

Lief dat je een reactie achterlaat !