zondag 3 maart 2013

3 H&M outfits onder de 50 euro.

Shoppen is mijn hobby. Budget shoppen, dat is mijn missie. Als arme student die op het moment een tweede opleiding aan is gegaan, moet ik wel een beetje op mijn centjes letten. Voor iedereen die ook wel wat meer geld in de portomonnee wilt houden, maar toch aan nieuwe lente/zomerkleding toe is, kijk mee naar 3 outfitjes die ik samenstelde onder de 50 piek! Natuurlijk, bij de H&M!

Voor 46,75 stelde ik deze outfit samen. Een simpel felroze jurkje met een dun zwart riempje erop. Mooi sleehak eronder, simpele oorbellen en wat armbandjes als extra touch. Simpel, maar wel leuk! In de lente zou er eventueel nog een legging onder kunnen.

De volgende outfit bestaat uit een panterprint broek, een tube top in de kleur taupe en voor wat meer kleur koos ik voor roze heels. Koraalkleurige armbanden om, oorbelletjes in en gaan met die banaan. Wederom 46,75 (toeval hoor).

 
 Als laatste mijn favoriet. Een asymmetrische rok in een opvallende kleur, een zwarte top met kanten details, zebraprint ballerina's (want we hebben niet altijd zin in hakken) en een mooie ketting + oorbellen. De rok is echt liefde. Voor 48,75 heb je deze outfit bij elkaar.

Budget outfitjes shoppen, het is mogelijk als je weet waar je moet kijken. Maak gebruik van sale items (die zitten hier NIET bij, dus het kan nog goedkoper). Ga naar de H&M, New Yorker, Primark, New Look of gewoon de Wibra. Ik heb laatst een superleuke top gekocht bij de Wibra in de sale ook nog. 2,50 kostte hij en heb er al zoveel complimenten over gehad en vragen waar ik die top toch vandaan had. Ik zal hem binnenkort wel eens laten zien, echt een leuk ding. Soms kom je leuke spullen tegen waar je die niet verwacht, dus stap de Zeeman binnen, de Kringloop, kijk rond!

Wat vinden jullie van deze outfitjes?

11 opmerkingen:

  1. de eerste vind ik echt geweldig! <3

    Mag ik je om een gunst vragen? Ik doe mee aan een fashion battle die ik echt super graag wilt winnen. Zou je AUB op mij willen stemmen? dat zou ik waarderen. Het zijn 5 links, maar op mij blog worden ze allemaal weergegeven. Het is echt maar 5 seconde werk en dan help je een medeblogeer uit de brand :). Daarnaast geeft ik ook 2 kaartjes weg voor het event Webshop Till You Drop.

    XxX
    http://fabulousstylews.blogspot.nl/2013/03/bloggers-fashion-battle-need-your-help.html

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Die eerste vind ik ook heel erg leuk! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Leuk! De laatste outfit is gaaf :)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. De derde outfit vind ik het leukst :)

    BeantwoordenVerwijderen
  5. die met het roze kleedje vind ik het mooist :)

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Superleuke outfits nummer 1 vind ik erg leuk. mooie kleur ook dat riempje maakt hem wel af. ^^

    BeantwoordenVerwijderen
  7. De assymetrische rok is echt erg mooi, vind zulke rokken dat iets speels en sierlijk hebben.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Dat 1e jurkje is ook niet duur zeg!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. De laatste is ook mijn favoriet, maar dat zal wel komen door die leuke rok! Meestal koop ik alles in de sale om wat extra geld te besparen.

    BeantwoordenVerwijderen

Lief dat je een reactie achterlaat !