woensdag 13 maart 2013

Review Too Faced Natural Eye Palette + Look

Het Too Faced Natural Eye Palette -een hele mondvol-, maar ook oh zo bekend. Bijna iedereen kent dit heerlijke palette wel en ook ik heb hem sinds een jaar ongeveer. Het is mijn favoriete palette en ik ga hem vandaag voor jullie reviewen!

Ik heb mijn palette al een jaar, dus hij ziet er niet meer als nieuw uit! Ik sleep hem elke dag mee in mijn toilettasje en bereidt je maar voor hevige panporn!Leuke how to kaartjes erbij (zitten in het deksel).

 Swatches!
 Heaven - Velvet Revolver - Sexspresso - Silk Teddy - Push Up - Erotica - Nude Beach - Honey Pot - Cocoa Puff.
 Heaven - Velvet Revolver - Sexspresso - Silk Teddy - Push Up - Erotica.
 Silk Teddy - Push Up - Erotica - Nude Beach - Honey Pot - Cocao Puff.

Look! 

(ik moet echt eens gaan kijken hoe ik mijn look foto's kan verbeteren. Als ik ze op de camera zie, ziet het er goed uit, zet ik ze op de laptop, krijg ik dit effect.. Sorry, ik ga op zoek naar een betere manier!)

Gebruikt: 
Highlight onder de wenkbrauw en binnenste ooghoek: Silk Teddy.
Bewegend ooglid: Honey Pot.
Crease: Cocao Puff.
Eyeliner: Essence Liquid Ink.
Mascara: Maybelline Pulse Perfection.


Review.
 • Prijs: 9 oogschaduws voor 40 euro. Dat is ongeveer 4,45 per oogschaduw. €40 euro lijkt een hele smak geld, maar als je het per oogschaduw uitrekent vind ik het echt niet duur. Catrice mono's kosten iets rond de 2,79 (geloof ik??), dus in vergelijking is dit niet duur. Toch is het een hoog bedrag om 1x neer te leggen.    8/10.
 • Verkrijgbaarheid: Bij Sephora, deze winkel is te vinden in sommige V&D's, maar niet in alle hoor! Sephora gaat nu trouwens ook stoppen in NL, dus dat is een dikke domper. Wel via internet (Sephora webshop) te verkrijgen, maar dan betaal je hoge verzendkosten.    5/10.
 • Werking: De oogschaduws zijn niet poederig, hebben niet tot nauwelijks fall-out en ze zijn makkelijk aan te brengen. Ze blenden makkelijk, maar niet TE makkelijk. Weet je niet hoe je de kleuren moet gebruiken, dan kun je de 3 bijgeleverde how to kaartjes gebruiken.    10/10.
 • Houdbaarheid: Deze oogschaduws blijven enorm lang zitten, vervagen -met een goede basis- niet tot nauwelijks en een kleine regenbui overleven ze ook zeker. Ze beloven niets qua waterproof ofzo, maar is toch wel een pluspunt!    10/10.
 • Uiterlijk: De verpakking is van karton, ik hou hier wel van persoonlijk. Het is geen slap karton, maar lekker stevig. Er is nog een kartonnen doos waar het palette in zat, die staat niet op de foto. De bijgeleverde how to kaartjes zijn een pluspunt. De namen staan erboven en leuk dat kleuren op elkaar zijn aangepast door middel van een soort categorie (Day, Classic, Fashion). De verpakking is naar mijn mening leuk vormgegeven met dat oog en de verdere opdruk. Hier hou ik van!     10/10.
Eindconclusie: Een 8,6! Dit is een prachtig en fijn palette met mooie naturelle kleuren. Je kunt hier makkelijk een lichte of donkere look mee maken. Ik vind het een echte aanrader, maar verliest punten bij de prijs en de verkrijgbaarheid. Voor de rest heb ik niets te klagen!

Q: HOE VINDEN JULLIE HET DAT SEPHORA STOPT IN NEDERLAND?! *HUILT*

17 opmerkingen:

 1. Het is echt zo'n mooi palette! Zelf heb ik hem helaas niet.. Maar, serieus, stopt Sephora?! Dat wist ik helemaal niet, neeeee :'(!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb dit palette ook recentelijk gekocht en ben er erg blij mee!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mooie ooglook! Ik vind het palette echt prachtig.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw, wat een mooi palette en leuke look :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik hou van dit palette! <3 En je lijkt heaven met geen vinger aangeraakt te hebben, daar zit bij mij juist de grootste pan in :(

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooi palet! De pigmentatie is ook prima.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hey! Wauw, dat pigment ziet er echt fan-tas-tisch uit! En de prijs komt inderdaad wel hoog over, maar als je het uitrekent, valt het precies inderdaad nog wel mee! Misschien moet ik het toch eens gaan kopen :p Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. wat een mooi palette! je hebt er giga mooie looks mee gemaakt! toch vind ik het echt een veel te duur ding:(

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Mooi palette! Leuk om te zien dat je hem ook echt vaak gebruikt. Nicole heeft dit palette ook en ik leen hem ook wel eens van haar.

  BeantwoordenVerwijderen

Lief dat je een reactie achterlaat !