donderdag 7 maart 2013

Zomer, Zon en Badpakken.


Na de mooie temperaturen van de afgelopen dagen en het zonnetje die lekker in ons gezicht scheen, begon ik me toch wel steeds meer te verheugen op de zomer. Lekker op het strand liggen, of anders het lokale zwembad inspringen. Misschien wel op vakantie naar een warm Mexicaans oord met heerlijke Mexicaanse mannen die je rug wel graag even voorzien van een laagje zonnebrandcrème. Toen ik deze fantasie in mijn hoofd kreeg, bedacht ik me opeens dat ik nog nieuwe zwemkleding nodig had! Ik draag vanwege mijn grote borsten en behoefte aan meer ondersteuning liever badpakken dan bikini’s. Ook kan ik dat winterbuikje nog wat extra verbergen eronder, twee vliegen in een klap.

Toch zijn badpakken wat minder te zien tegenwoordig, maar waarom? Badpakken zijn super modieus en er zijn heel veel verschillende soorten te vinden. Om jullie eens te laten zien dat badpakken hip zijn, heb ik hieronder wat modellen van Esprit verzameld.Niet slecht toch? De modellen waarvan je de bandjes kun afhalen zijn bij mij favoriet, zo heb je eigenlijk 2 badpakken in 1. Dus wanneer je de volgende keer in het pashokje in de spiegel kijkt en je realiseert dat die bikini wat eigenlijk best wel lijkt op die van vorige jaar, ga terug naar de badmode afdeling en bekijk de badpakken eens. Wil je lekker vanuit je luie stoel een badpak bestellen (I don’t blame you!), neem dan eens een kijkje via het internet. Deze modellen zijn hier terug te vinden.

Dus, wanneer je dan eindelijk in je sexy badpak aan de Spaanse kust ligt en omringt word door heerlijk gebruinde en gespierde lichamen, een cocktailtje en je e-reader of laptop, neem dan ook eens een kijkje op de Esprit Blog over badpakken. En wanneer een Spaans/Mexicaans/Ander lekker stuk je komt insmeren, stuur hem dan ook even langs mij. Blijf je in Nederland en ben je helaas niet omringd door buitenlands schoon, ook dan is een kijkje op de Esprit Blog zeker de moeite waard.

En, wat dragen jullie? 

- Sponsored Post -

9 opmerkingen:

 1. Ik draag meestal een bikini, en de grootste reden is dat de meeste badpakken net iets te weinig ondersteuning geven ;-) Maar deze zien er wel heel leuk uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ze zien er leuk uit! Ik draag zelf alleen bikini's

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh ze zijn wel leuk! Ik heb zelf meer met een bikini, wordt mijn buik ook nog 'ns bruin :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. heel mooi! ik draag vooral bikini's x

  BeantwoordenVerwijderen

Lief dat je een reactie achterlaat !