dinsdag 2 april 2013

Tag: I Love Spring

Ik werd een tijdje terug getagged door Yara (bedankt nog!), en ik ga deze tag nu invullen! Kijk mee naar mijn antwoorden over de lente, which I love. :)


1. Welke nagellak kleuren draag jij het liefste in het voorjaar?
Ik draag eigenlijk het hele jaar door felle en pastel tinten, maar in de lente extra graag. Ook voeg ik dan wat sneller glittertjes toe, omdat dat zo mooi uitziet in de zon!


Tumblr_mkfstztl9y1rldr6yo1_500_large

2. Hoe zie jij er op je paasbest uit?
Ik vier geen Pasen, ik ga alleen brunchen met de familie. Dan trek ik gewoon mijn mooie blauwe blazer uit de kast met een simpele top en broek. Hakjes eronder, and I am ready to go!


3. Als je aan de lente denkt, waar word je dan echt vrolijk van?
De bloemetjes, de vlinders, het gras, spelende kinderen, de bomen in de bloei, maar vooral de stemming van de mensen. Je merkt echt dat iedereen ineens een stuk vrolijker is zodra de zon schijnt.

Tumblr_mk5ozfwold1qa9omho1_500_large

4. Wat is jouw ultieme voorjaars parfum?
Lolita Lempicka! Maar eigenlijk draag ik die in de winter ook wel. Gewoon een lekkere geur voor elk seizoen! D&G Light Blue draag ik ook graag in de lente.


5. Welke items in je kast bewaar jij speciaal voor de lente?
Mijn jumpsuit met lange pijpen! Die is te koud voor in de herst of winter, te warm voor de zomer, maar perfect voor de lente. Als de lente nou eens echt lente zou worden en niet half herfst/winter.

Tumblr_mkf2808yfy1r4h70vo1_500_large


6. Van welk nummer krijg jij spontaan de lente in je bol?
Summer Paradise van Simple Plan ft Sean Paul! Que Tengo Que Hacer van Daddy Yankee zorgt ook voor lekkere lente vibes. En Summertime van Vybz Kartel! Eigenlijk teveel liedjes, haha.


7. Welke musthave hoop jij nog te scoren dit voorjaar?
Ik zou wel een leuke bloemenblazer willen hebben, toch eens even de tijd voor gaan nemen!


8. Welke smaak paaseitjes is jou favoriet?
Puur. Zonder enige twijfel. Melk en wit vind ik veel te zoet, ik eet eigenlijk sinds kort altijd nog maar pure chocolade wanneer ik me dan toch laat verleiden haha. Zit ook nog minder suiker in!

Tumblr_m1yvuses5k1ql21ibo1_r1_1280_large

Ik ga niemand meer in het speciaal taggen, maar als je hem wilt overnemen, voel je vrij! Laat het me weten bij de comments als je hem ook invult of al hebt gedaan, dan kan ik je antwoorden lezen =D!

Zoals de titel al deed verraden, het is ook weer tijd voor Spam Je Blog!

Laat hieronder jou blog achter en vertel waarom iedereen jou blog zou moeten bezoeken! 

Andddddd. GO!!!


3 opmerkingen:

  1. Leuke tag om te lezen! Enne spam je blog; graag! Mijn blog FSHN Forward gaat over fashion, beauty & lifestyle. Met de laatste modetrends, beautyreviews en alles over travel, wonen & interieur en trouwen.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. D&G light blue is een heerlijke parfum! <3 Mijn blog is http://www.birdsandbeez.nl een blog over beauty, maar ook lifestyle, fashion en veel andere leuke dingen! :) Ik zou zeggen laat je door mij eens goed verrassen! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Leuke tag, leuk om te lezen :-)

    http://www.justlikealovelyfairytale.blogspot.nl/
    Lifestyle & personal with a touch of fashion & beauty.

    BeantwoordenVerwijderen

Lief dat je een reactie achterlaat !