donderdag 2 mei 2013

Get in shape for the summer!

Zomer. Na misschien 3 dagen zon in de "mooie" Lente, ben ik steeds meer aan het hopen en wachten tot de zomer komt. Zodra ik dan even naar beneden kijk, zie ik dat mijn buikje me aanstaart. Mijn "love handles" zijn uit overlevingsmaatregelen iets groter geworden dan ik wilde. Ik bedoel, met -20 in de winter hebben wij gewoon wat extra bescherming nodig (smoesjes, ofcourse haha).

Back too the facts, zomer staat aan zon, zon staat aan zwemmen en zwemmen staat aan bikini's. Jawel, de tummy's kunnen weer ontbloot worden en daarop moeten wij natuurlijk voorbereid zijn. Er zijn talloze dieƫten, oefeningen en weet ik het wat niet allemaal. Ik doe tegenwoordig mijn workouts met YouTube. En mijn favorieten wilde ik graag met jullie delen!Ik vind deze heel leuk! Ik doe vaak workouts met Keaira LaShae, want het is gewoon leuk om te doen! Het lijkt niet op een workout en dat is sowieso al chiller!


Wederom Keaira LaShae, deze is ook echt chill!


Ook deze vind ik erg fijn.


Squats! Hierdoor krijg je strakkere billen en benen, wie wilt dat nou niet!


Een workout van 10 minuten, hierdoor heb ik geen excuusjes meer. Het kan dus ook snel!

Remember: ik wil niemand vertellen dat ze moeten afvallen of wat dan ook, dit werkt gewoon voor mij en voor de geĆÆnteresseerden wilde ik deze delen. Sporten is goed voor je lijf, ook als je niet wilt afvallen. Doe voorzichtig en als je voelt dat je iets moet forceren, doe het dan niet! Let goed op jezelf en weet waar je grenzen liggen.

Hoe komen jullie in shape voor de zomer?

2 opmerkingen:

  1. Erg goede oefeningen! :) Leuk dat je het deelt, en knap dat je het kan! xo

    BeantwoordenVerwijderen

Lief dat je een reactie achterlaat !