dinsdag 7 mei 2013

GOSH Soft 'n Shine Lipbalms.

GOSH. Eigenlijk wel mijn favoriete drugstore merk. Prachtige lipsticks, effect powders en deze heerlijke Soft 'n Shine Lipbalms! Ik heb er 8, eentje is zoek geraakt maar die kleur heb ik gelukkig dubbel. Ik heb speciaal voor dit artikel mijn back up maar uit de seal gehaald, want dit is mijn favoriete kleurtje en MOEST ik gewoon aan jullie laten zien.


Van links naar rechts: 30 Barbie, 31 Passion Pink, 32 Angel, 33 Scarlet, 34 Perfect Plum, 37 Soft Touch, 40 Irony.


Van links naar rechts: 30 Barbie, 31 Passion Pink, 32 Angel, 33 Scarlet, 34 Perfect Plum, 37 Soft Touch, 40 Irony.

Op naar de lipswatches!


Dit zijn mijn lippen zonder iets erop. En ja, ik heb geen rood haar meer. Lang verhaal, de kleur hield niet vast, blabla, dus ze zijn bruin nu. Meh, huilen.

Meteen bij mijn favoriet beland, 30 Barbie. Het is ook een lekker barbieroze kleurtje, love it!

31 Passion Pink, een lekker felroze kleurtje, ook een kleurtje die ik vaak draag!

32 Angel, een oudroze kleurtje, ook deze is erg mooi!

33 Scarlet, deze lijkt een beetje op Angel, maar deze is iets lichter. Lekker lichtroze kleur, perfect voor bij een wat heftigere ooglook.

34 Perfect Plum, een beetje paarsachtige kleur, die heel mooi is maar ik eigenlijk niet zo vaak meer pak. Toch eens wat meer gaan gebruiken, want het is zonde om deze niet meer aandacht te gunnen!

37 Soft Touch, deze lijkt weer iets op zijn voorganger, Perfect Plum. Deze is alleen weer lichter en minder paars. Ook lijkt hij erg veel op 32 Angel.

40 Irony, we zijn aangeland bij de laatste kleur! Deze is eigenlijk niet zo speciaal, een beetje een my-lips-but-better kleurtje.


Ik ben echt dol op de Soft 'n Shine lipbalms, ze drogen niet uit, geven verzorging (maar niet zoveel als bijvoorbeeld vaseline, maar wel vergelijkbaar met een Labello) en ze zijn echt dekkend! Voor een lippenbalsem geven ze echt veel kleur af en daarom ben ik er zo gek op. Ze trekken wel in je lippen (dat doen lippenbalsems) en daarom blijven ze niet extreem lang zitten. Een paar uurtje en je moet bijsmeren, maar dat is lang niet zo erg! Zeker niet omdat ze ook aangenaam ruiken.

Ik heb ze gekocht voor €8,49 per stuk bij het Kruidvat.
5 opmerkingen:

 1. Ik heb er volgensmij ook eentje! Ik ga hem straks weer eens opzoeken

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hele mooie kleurtjes! :)

  xoxo
  www.its-dash.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zitten echt mooie kleurtjes tussen!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oeh, daar ben ik ook echt gek op! Maar volgensmij zijn ze niet meer te koop bij Kruidvat, want ik heb die van mij uit de sale-bakken gevist.

  BeantwoordenVerwijderen

Lief dat je een reactie achterlaat !