zondag 5 mei 2013

Photo Diary: Picture me living #1.

Ik vind foto diary's altijd leuk om te zien bij anderen, daarom wilde ik er zelf ook ene gaan doen! Om de twee weken zal er een nieuwe dairy verschijnen, altijd op de zondag. Oke, ik zal eerlijk toegeven dat ik dit keer een beetje gefoeteld heb en niet alle foto's van de afgelopen 2 weken zijn. Volgende keren zal dat wel gewoon zo zijn! Deze foto's zijn wel recent hoor, en niet al 10 jaar oud ofzo. Allemaal stammen ze uit het voorjaar 2013. Okay, let's go!

Wandelen. Natuurlijk in Ajax Gear. Ajax wordt weer kampioen jongens en meisjes, dus ik ga weer heerlijk feesten in A'dam!

Mijn baby muisje. Helaas is hij een paar dagen later opgegeten door zijn broertjes en zusjes. Ik zweer het, dit muisje was al zo gehecht aan mij en ik aan hem! Altijd als ik binnen kwam kwam hij al meteen uit zijn huisje gelopen en ging hij op zijn achterpootjes tegen de kooi aanstaan. Zo. Freaking. Cute. Ik mis hem :(!

Mijn achterneef heeft geweldige aquariums, met onder andere deze doorzichtige vissen! Hoe cool!

Ook in het aquarium van mijn achterneef, zijn blauwe kreeft. Die hier helaas net overleden is tijdens het verschalen. Deze soort schijnt tijdens het verschalen maar 50% kans op overleving te hebben, meehh. Haar dochter blijft achter zonder mamma, wat zielig. 

SCHIPHOL! Love Amsterdam.

Niet geschoren bovenbenen, oepsie. Maar kijk hoe blij mijn hondje was toen ik thuiskwam na 2 dagen niet thuis te zijn geweest. Ze had me zo gemist dat ze me helemaal ondersprong en daar hield ik pootjesvormige blauwe plekken aan over. Thanks babe!

Zelf tapas gemaakt! Dit was zoooo lekker. 2 uur in de keuken gestaan, maar het was het helemaal waard. Vonden mamma en vriendlief ook, haha.

Mijn 2 lieve baby's. Ze liggen niet zo vaak zo rustig bij elkaar. HAHA.

Mijn mooie kereltje!

Ik zag deze 2 scootmobielen staan toen ik door de stad liep en ik vond het zo schattig! 1 grote en 1 kleine in matchende kleuren.

Heerlijke Malibu met cassis, rode vruchten en ijsblokjes! Jum jum jum.

Mooi uitzicht tijdens het wandelen met het hondje. 

Sollicitatie tijd! Niet te netjes, maar ook niet slordig. Aangenomen, score!

Zelf Rendang gemaakt! Met rijst en atjar. Jumjum.

Nog meer eten! Uiteten met het vriendje, lekker wokken. Best wok ever. Wok Bonsai te Heerlen is echt een aanradertje!

Mokka koffie met slagroom! Ohhh, caloriebom.


Vinden jullie Photo Diaty's leuk?? 

3 opmerkingen:

  1. Ik heb nog nooit een blauwe kreeft gezien, bijzonder! Jammer dat ze is overleden. En awhh zielig ook van dat baby muisje :(

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Gefeliciteerd met je nieuwe werk! En YAY AJAX KAMPIOEN! Hahahaa!

    BeantwoordenVerwijderen

Lief dat je een reactie achterlaat !