dinsdag 19 februari 2013

How to: tatoeage wegwerken.

Ik hou van tattoo's, I really do. Ik heb er zelf 7 en ben nog lang niet klaar. 100 ideeën spoken nog door mijn hoofd, maar laat ik maar even one at the time blijven denken. Zo nu en dan komt het voor dat ik een tattoo eens wil wegwerken (vooral bij praktijktoetsen want dan kan de simulatiepatiënt het me wel eens moeilijk maken door  mijn tattoo op mijn onderarm). Ik heb dit al eens eerder gedaan, maar heb alle berichten verwijderd dus vandaar dat ik hem opnieuw plaats.


Wat heb je nodig?

(bij de Shadow Insurance stond datum en tijd die niet klopten, dus ik heb dit even weggevaagd)

 • Een goed dekkende concealer.
 • Een knalrode goed dekkende lipstick.
 • Eventueel een lipkwastje. 
 • Een poederkwast of kabuki kwast.
 • Oogschaduwbasis of gezichtsprimer. 
 • Een goed dekkende foundation.
 • Een goed dekkende en matterende poeder.
Hoe ga je te werk? - Stap 1. Begin met een schone en droge tattoo. 


- Stap 2. Breng oogschaduwbasis aan of een primer en kleur de tattoo in met de rode lipstick. Je kan hier eventueel een lipkwastje voor gebruiken.


- Stap 3. Breng hier een goede laag poeder overheen.

- Stap 4. Breng een goede laag concealer aan en blend dit. Poeder weer af.

 - Stap 5. Breng een goede laag foundation aan en blend dit. Probeer zo min mogelijk te wrijven waar de tattoo zit. Breng hierna weer poeder aan. Helaas vallen door de lagen poeder en foundation de haartjes op je arm iets meer op. Maar goed, dat moet je dan maar even voor lief nemen. Op de foto heb ik nog geen poeder aangebracht.
 - Stap 6. Zo moet het er nu uitzien. Van dichtbij zie je nog een beetje tattoo doorschemeren, maar van veraf zie je het niet. Zorg ook dat de foundation, concealer en poeder goed aansluiten op de huid. Als je wilt kun je er nog wat fixeerspray of haarlak overheen doen, zodat het langer blijft zitten.


Hebben jullie hier wat aan gehad? Hebben jullie zelf tattoo's?


13 opmerkingen:

 1. WOW!!! Dat heb je echt wel goed gedaan! Ik heb er drie: twee op mijn rug en één op mijn ribben.

  Ik ken het gevoel... bij mij spoken er ook nog 100 ideeën voor een nieuwe tatoe!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb zelf geen tattoo, maar wow, dit is echt heel erg handig voor meisjes die er wel een hebben en die hem af en toe moeten 'verstoppen'.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat heb je echt goed weg gewerkt zeg! Handige tip ik heb zelf 1 maar die hoef ik gelukkig niet te verbergen wel leuk voor meiden die hem wel af en toe moeten verbergen miss voor het werk etc

  BeantwoordenVerwijderen
 4. super handig! ik heb er een op me pols en ik merk soms wel dat mensen er naar kijken en ze zien je vaak als een ander persoon dan hoe vreemd het dan is.. heb al paar keer gehoord 'oh had niet verwacht dat jij een tattoo zou hebben!' uhm oke.. :P

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ooh wauw! Dat is echt super goed gedaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat super handig, je ziet hem bijna niet.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. wow wat grappig, je ziet het echt bijna niet! ik heb zelf geen tatoeages maar zo misschien wel een keer een kleine willen :)

  BeantwoordenVerwijderen

Lief dat je een reactie achterlaat !