maandag 18 februari 2013

Rainbow looks.

Ik hou van experimenteren met kleurtjes. Ik hou van kleur. Fel, over the top, veel. En dit verwerk ik niet in mijn kleding, maar in mijn make-up. Ik wil mezelf blijven verbeteren, daarom oefen ik vaak met make-up. Ik wilde jullie vandaag een aantal looks laten zien, allemaal rainbow looks. Ik zet ze op chronologische volgorde van meest oud naar nieuwste. Zo kan ik mijn ontwikkeling laten zien.


Dit is de meest oude. Ik was hier grondig toe aan een bezoekje aan mijn epileer dame, maar zij was op vakantie. Zelf begin ik er niet aan,  zij maakt altijd zo'n mooie vorm erin en zelf was ik bang het te verkloten.
Kijk dus naar de look en niet naar de brows hehe. Deze foto is eind september 2011 gemaakt. Fall out nog op mijn wangetjes en de wing ziet er niet top uit.


Een week later maakte ik deze look. Wederom was mijn wenkbrauw dame op vakantie (ze blijft altijd zo lang, meehh). Hier koos ik voor andere kleuren en geen wing met eyeliner. Wel liet ik de oogschaduw in een hoek doorlopen, wat ik nu niet zo mooi vind uitzien. Ook heb ik wat mascara gemorst wat me toen niet is opgevallen... Ik vind de kleuren op het oog mooi geblend, alleen de crease kleur is te hoog en aan de zijkant iets vlekkerig. Gelukkig leer ik hiervan.


April 2012. Na lange tijd geen rainbow looks gedragen te hebben. Ik kwam in een periode waar ik veel meemaakte en geen zin of tijd had in uitgebreide looks. Toch pakte ik mezelf bij elkaar en bracht dit aan. Wat een verschil met de vorige foto's, vind ik zelf dan. De crease kleur is veel beter geblend met de highlighter en de kleuren op het oog zijn ook mooi geblend. De eyeliner had iets dichter tegen de wimperrand aan gemogen en misschien iets dunner, maar oke. Wenkbrauwen zijn hier wel gedaan, wat een verschil he.

Welke look vinden jullie het mooiste? Dragen jullie wel eens rainbow looks?

21 opmerkingen:

 1. wauw !
  echt prachtig zeg,wou dat ik het zo goed kon !

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Je ziet inderdaad een heel groot verschil. Die laatste look is echt heel erg mooi. X

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw, prachtig gedaan! Ik wil het ook kunnen, helaas kan ik het nog niet! Maar ik blijf strijden, oefening baart kunst! Leuke blog!
  With lots of Love,
  Hanna

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel, lief van je! Oefening baart echt kunst, gewoon doorgaan met oefenen!

   Verwijderen
 4. Waaaauw, super mooi gedaan, love it <3

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Waaaaauw heeel mooi!
  liefs

  PS. zullen we elkaar volgen op gfc? ik volg je in iedergeval

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat leuk om die verandering te zien. Ik vind de laatste het beste gelukt.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Dit is echt mooi! Zelf zou ik het gewoon niet mooi kunnen doen denk ik :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wauw, dat is echt heel goed gedaan! Het ziet er echt heel professioneel uit, vind ik. Heel leuk! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Heel gaaf! En je ogen hebben een super mooie kleur!

  BeantwoordenVerwijderen

Lief dat je een reactie achterlaat !