woensdag 20 februari 2013

Let's talk about: Boobies.




Nee, dit is geen een of ander vunzig porno artikel. Tieten. Borsten. Meloenen. Kanonnen. Hoe je ze ook wilt noemen, iedere vrouw (en sommige mannen, gehehe) heeft ze. Ze zijn er in vele soorten en maten. Groot, klein, vol, rond, puntig, enz. Voor zover ik weet zijn borsten een groot punt om je onzeker over te voelen. Ik heb zo'n beetje elke vriendin of familielid wel eens horen zeuren over hun borsten. En omdat ik altijd verbaasd wordt aangegaapt als ik eens zeur over de mijne, wil ik het er toch eens over hebben. Want de gemiddelde cupmaat is de prachtige B-cup.

Bijna iedereen wilt altijd grotere tieten. Grote tieten zijn niet altijd fijn. Geloof me. Ik heb maat 80H en ik ben 20 jaar oud. Waarom grote borsten niet fijn zijn, ga ik nu even uitleggen. Ik zal met dit artikel wel veel mannelijke bezoekers krijgen, omdat "tieten" volgens mij een van de meest gebruikte zoekterm op google is.

Punt 1. Het is een hel voor je houding. Ik heb weet ik niet hoeveel therapieën gehad wat betreft mijn houding. Ik loop voorovergebogen zoals Quasimodo of Karbonkel. Oke, niet in die erge mate, maar ik voel het wel altijd aan mijn nek en schouders. Weet je wel hoe zwaar een cup H is? In kilo's kan ik het niet uitdrukken, aangezien ik mijn tieten niet even eraf kan schroeven en op de weegschaal kan pleuren.

Punt 2. Weet je wel hoe moeilijk het is om een passende en goed uitziende beha te scoren? Bij de Hunkemöller hoef ik al niet aan te komen, want dan ben ik snel uitgekeken. Ze hebben nu iets meer keus in de grotere filialen. De meeste grote beha's zijn kaliber oma. Sorry, ik wil niemand beledigen. Maar ik vind die niet-voorgevormde beha's gemaakt van kant gewoon voor mijn oma. Die draagt ze altijd. Een stuk of 3 voorgevormde beha's hebben ze nu tot maat H. Maar dude. Dat stukje tussen de borsten bij een beha. Dat ziet bij kleinere beha's altijd leuk uit. Bij grotere maten is er meer ondersteuning vereist dus maken ze dat stukje ook groter en breder. Gevolg? Je tieten worden een halve meter uit elkaar geduwd. Weg mooi decolleté.

Alsof dat al niet genoeg is, maken ze de achterkant ook breder en groter. Bij beha's van bijvoorbeeld cup C, zijn er 2 haakjes op de achterkant om de beha te sluiten. Bij cup E+ heb je hier 3 haakjes. Allemaal leuk en aardig, maar die band wat dus op je rug komt wordt ook breder. Gevolg? De band steekt zowat in je oksel. GREAT.

Maar tot overmaat van ramp is er dit punt. De kosten. Vind je ein-de-lijk een leuke beha. Kijk je naar het prijskaartje en dat heeft meteen een huil-effect. Ik weet niet hoe het bij jullie zit, maar ik geef niet graag 100 euro uit aan een beha. Ook nog gewoon een basic t-shirt beha in het zwart.

Punt 3. Weet je wel hoe irritant het is om kleding te kopen? Strakke shirts kruipen aan de voorkant op. Gevolg? Een maat groter. Gevolg? MEEEHH BEN IK AANGEKOMEN?! Nee. Je tieten zijn te groot. Ohw. Dat verandert de zaak. Natuurlijk niet, een grotere maat nemen is nooit leuk. Ook niet als het door je tieten komt. Meestal zit het dan ook nog eens goed bij mijn tieten en te los bij mijn buik. Grrr.

Punt 4. Mannen kijken altijd naar mijn memmen voordat ze naar mijn gezicht kijken. Het is net alsof het ineens toegestaan is omdat ik grotere borsten heb. Mannen, het is niet toegestaan om ongegeneerd naar mijn meiden te staren. Wil je praten? Prima. Maar graag het oogcontact ook echt op de ogen. En niet een centimeter of 20-30 naar beneden. En dat ook nog eens terwijl ik bijna nooit laaguitgesneden tops aan heb.

Ik snap natuurlijk dat er meiden zijn die echt ontevreden zijn met hun kleinere cupmaat en er echt onzeker van worden. Maar meiden, grote borsten hebben is ook niet altijd een pretje. Ik hoor vaak genoeg van mijn moeder (met cup B) dat ze wel een paar cups van me wilt hebben. Graag, pak maar een cup of 3. Kon het maar. En wanneer zij even de Hunkemöller in moet sta ik weer jaloers te kijken naar die mooie beha's met frutseltjes en de hele mikmak voor 20 euro. Jaloers kijk ik dan naar mijn moeder, toch stiekem willend dat ik ze ook iets kleiner had. Een borstverkleining heb ik lang aan gedacht, maar ik was bang voor littekens of andere horror perikelen.

Dus, bij mij is er vaak horror. De Paranormal Activity reeks LIVE. Wanneer het weer tijd is voor een nieuwe beha, verplaatsen er bij ons ook ineens meubels, worden er genoeg gillen geslaakt en is iedereen even bang en willen ze zich het liefst verstoppen. Alleen is het dan wel te verklaren.. Beha shopping time..

Is er iemand die een paar cups wilt hebben?

21 opmerkingen:

  1. Haha leuk geschreven :) ik hoor zelf ook bij de B club maar kan je best begrijpen. Lijkt me heel vervelend. Ik zeur er soms wel eens over wat betreft bikinis maar anders ook niet

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Oh wat vreselijk! Mijn oma had G, moeder heeft E en ik heb nu C, neigend naar D. Ook niet altijd een feest, maar meid wat erg. Mijn oma heeft een operatie gehad en heeft nu een E. Ik hoorde dat ze er geen last van had maar dat er wel littekens zaten (ik heb zelf niet de behoefde om te gaan kijken..) Het lijkt me ook echt vreselijk om bikini's uit te zoeken. Zijn daar wel leuke?
    Kusjes.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Bikini's zijn eigenlijk nog verschrikkelijker, maar gelukkig zwem ik bijna nooit. Ik heb een bikini in maat G, die valt iets groter dus pas er net in. Maar voor de rest heb ik niks van zwemkleding haha.

      Verwijderen
  3. Kan me heel goed voorstellen dat het super moeilijk voor je is! Ik heb dan niet te klagen als ik jouw hoor. Met kleine borsten is zeker niks mis mee.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Snap dat het lastig voor je is! Zelf ben ik eigenlijk best tevreden dus dat ik wel fijn :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat een goed artikel..Maar jeetje wat vind ik dit klote voor je dat je zulke grote borsten heb..Ze zitten altijd in de weg en altijd letten welke kleding,, als je er heel erg mee zit misschien moet je is vragen aan je huisarts of er een mogelijkheid is tot verkleinen..

    New blogpost: Hotspot, Hannekes Boom..X

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Lieve reacties van jullie allemaal! Ik bedoelde met dit artikel niet te zeuren ofzo, maar gewoon even duidelijk te maken dat grote borsten ook niet alles zijn. Bedankt allemaal! xx

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wow wat veel verschillende woorden voor borsten. Persoonlijk vind ik veel van die woorden wel denigrerend ofzo. Ze worden zo afgebeeld als lustobjecten als je ze tieten noemt. Ik heb geen tieten, maar borsten. En ik ben er ook echt blij mee.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Haha dat klopt. Tieten vind ik nog persoonlijk meevallen, maar ik hoor natuurlijk ook liever borsten.Ik heb hier meerdere woorden gebruikt om te laten zien hoe ze zoal genoemd worden (vooral door mannen), het was niet bedoelt om denigrerend over te komen. En die foto heb ik juist zo uitgekozen, omdat ik ze daar gewoon perfect vind uitzien, hoe ik ze graag zou willen.

      Verwijderen
  8. Erg leuk geschreven dit artikel!
    Wel erg lastig als je er zoveel last van krijgt zeg :(
    Ikzelf zit tussen B en C in, B is te klein en C te groot, ook echt een drama.

    BeantwoordenVerwijderen
  9. goed geschreven. en is een eventuele borst verkleining ook geen optie een vriendin van mij heeft dat laten doen omdat ze zoveel last van haar rug had ze is er nu erg blij mee

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Hhaha leuk meid! :)
    i talk about 'boobjob' jij over de nadelen van grote borsten.
    Handig hé! :)

    konden we maar een beetje delen... :(
    life is unfair!

    BeantwoordenVerwijderen
  11. hahaha zo herkenbaar ik heb E, maar die van hunkemoller zitten voor geen meter, een goede bh halen is echt HELL!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Echt he, meeehhh. Oneerlijk voor ons. Zullen we Hunkemoller gaan boycotten? Haha, joke.

      Verwijderen
  12. Wat heb je dit leuk geschreven! Kan me goed voorstellen dat het lastig is om grote borsten te hebben. Ik hoop dat je niet te vaak nieuwe beha's nodig hebt. :) xx

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Helaas wel, door het gewicht zijn beha's sneller "doorgedragen" zeg maar. Als ik zo niet te onduidelijk uitleg :p

      Verwijderen
  13. Wat een leuke post, natuurlijk vind ik het wel vervelend voor je. Maar het onderwerp is wel eens wat anders. Ikzelf loop met m'n A'tjes rond, dus ik zou het niet erg vinden als je een cupje aan me kon doneren. ^^ xx

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik vind het echt super oneerlijk en ik kan me voorstellen dat je dan ook niet echt tevreden bent. Als het kon waren ze al op de post. xx

      Verwijderen
  14. Ohhh wat klinkt dit bekent! Ik heb 65FF en wat een HEL is het om goede BH's te vinden, laat staan bikini's. Mijn borsten zijn super groot terwijl ik verder gewoon slank ben en ik een kleine omvang heb wat gewoon kut is want je kan bijna nergens bh's vinden!! Als ik een keer een F tegen kom is het met een grote omvang.. Laatst via internet besteld via annadiva.nl die site is een aanrader! Hier heb ik 65GG besteld, eindelijk een bh met kleine omvang! Maar toch het blijft super duur, altijd last van mijn nek/schouders, afdruk van bandjes omdat het gewoon zo veel weegt en ik kan nooit een strapless jurkje of topje dragen want je ziet altijd de bandjes en wat jij ook zegt ze zijn altijd super breed, zowel de bandjes over je schouders als de band van de omvang.. grrrrrr!! En alle vrouwen die je op tv ziet in zo traingle bikini met mega grote tieten (omdat ze nep zijn), dat is zo oneerlijk!! Als je grote tieten heb kan je écht nooit van ze leven niet zo bikinitje dragen, dan breekt je nek en sowieso is dat amper een ondersteuning.. En dan lopen hun zonder bh in van die leuke jurkjes die ik niet aan kan omdat je dan mijn bh aan alle kanten er onder en boven uit ziet steken, maarja hun hoeven geen bh aan omdat ze vanzelf vooruit blijven staan waardoor ik mijn eigen alleen maar lelijker gaat vinden. Er bestaat nu gewoon een verkeerd beeld van grote borsten, ze staan niet vanzelf zo vooruit en je kunt dan niet zo bikinitje aan, als je écht grote borsten heb is het gewoon een hel in plaats van de hemel zoals veel vrouwen denken doordat alle vrouwen op tv/in de bladen met nep borsten het een compleet ander beeld geven dan wanneer je van jezelf zulke grote borsten heb, daar is niks leuks aan helaas.. Maar goed sorry deze comment is een beetje lang geworden maar alles in het artikel is gewoon zo herkenbaar!! Moest ff m'n frustratie gelijk kwijt hihi. Sorry!

    BeantwoordenVerwijderen

Lief dat je een reactie achterlaat !