zondag 17 februari 2013

Wishlist: Timberlands



Mijn wishlist staat op het moment redelijk vol. Met een aankomende verjaardag in het zicht hoop ik wat dingetjes af te kunnen strepen, maar leeg zal hij niet worden. Naast een SuperSmoker, een Beautyblender, 1 miljoen op mijn bankrekening (pfoe, stel je voor) en de Liquid Sand lakjes van O.P.I. staan ook Timberland schoenen. Die schoenen wat rappers altijd droegen een paar jaar terug.
Timberland - 6 INCH PREMIUM - Veterlaarsjes - BruinZalando €189,95

Deze schoenen bedoel ik dus. Wandelschoenen, mannenschoenen en foeilelijke dingen heb ik ze ooit (zo'n 5 jaar terug) genoemd. Nu ik ouder en wijzer ben (uhum) heb ik ze leren waarderen. Duur dat ze zijn, maar ze schijnen jarenlang mee te gaan als je ze goed verzorgd. Ik zat eens te kijken op weheartit en ik vond wat mooie foto's. Dus voor iedereen die ze niet kan waarderen, kijk eens naar deze foto's en misschien denk je er dan anders over. 

579585_160693300748186_1256270258_n_large
Vooral onder een legerprint broek. LOVE.

B1a_large

Esgc1r4yocq_large

Tumblr_mgj6sjuxj91qhyw1ro1_500_large

Tumblr_mgj9sltvx01rla9dpo1_500_large

Tumblr_mgistjwjuu1rnj9zvo1_500_large
Oh Em Gee. Need to say more?

Bron foto's.

Ik hoop ze snel te kunnen bemachtigen en onder mijn broek met legerprint te kunnen dragen. Ik voel telkens een wervelwind van jaloezie op komen als ik er iemand mee zie lopen. Pure love, come to momma. Helaas ben ik maar een studentje die niet bijna 200 eurootjes zomaar kan neerknallen voor een paar schoenen. Maar ooit mensen, ooit zal ik ze hebben. Kwijl. Hopelijk is die "ooit" sneller dan verwacht.

Wat vind jij van Timberland schoenen? Heb jij ze of wil jij ze ook?

8 opmerkingen:

  1. Die inspiratie foto's zijn tof! Ik hoop dat je ze snel kan bemachtigen :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik vind ze ook heel erg mooi, vooral inderdaad in combinatie met een legerbroek. Maar dat laatste paar... Dat is gewoon pure liefde :D

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Die laatste zijn gaaf zeg. Kan je ze zo echt kopen of is dat een DIY?

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik vond ze eerder ook niet mooi maar hoe vaker ik ze bij andere zie in mooie combinaties hoe mooier ik ze vind. Bij jouw inspiraties zijn ze ook mooi gecombineerd. Een beetje jammer van de prijs ze gaan dan misschien wel jaren mee maar wie zegt dat je ze over een paar jaar nog mooi vind?

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ik vind de lage timberlands heel gaaf, de hele hoge vind ik echt afschuwelijk.
    Maar omdat half Nederland er al in loopt hoef ik ze niet meer;)

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ik vind ze leuk. Heb ze zelf ooit al eens gehad, maar heb ze destijds verkocht.

    BeantwoordenVerwijderen

Lief dat je een reactie achterlaat !