zondag 10 maart 2013

Andrelon Haar & Hoofdhuid.

Ik geef eigenlijk niet heel veel om shampoo's. Ik heb niet veel eisen, zolang het mijn haar goed schoon maakt en mijn droge haar niet nog droger maakt. Ik geef persoonlijk niet veel om SLS en die ingredienten, ik let er niet zo op. Laatst ontving ik een sample van Andrelon Haar en Hoofdhuid shampoo en heb toen tijdens een actie 4 halen 2 betalen meteen 3 flessen en 1 haarmasker aangeschaft. Benieuwd naar mijn bevindingen?

(er zit nog water op de verpakkingen, ik kwam net uit de douche toen ik deze foto's ging maken en ze waren nog nat van in de douche te staan haha, maar ik vond het wel een leuk effect geven).


 


Ik heb de shampoo in de repair versie. Ik heb mijn haar te vaak geverft en gebleekt en daardoor is het nu flink beschadigd. Shampoo heb ik eigenlijk het liefste dus in een repair versie. De shampoo is dik van structuur, dikker dan andere shampoo's die ik geprobeerd heb (en dat zijn er veel!). Na het lezen van de verpakking kwam ik erachter dat dit een conditionerende shampoo is en dat is dus waarschijnlijk de reden dat er geen conditioner verkrijgbaar is van deze lijn.

De shampoo maakt mijn haar goed schoon, ruikt heel lekker naar mijn mening en schuimt vet goed. Ik heb last van puistjes op mijn hoofdhuid (voor de rest heb ik bijna nooit ergens puistjes, *klopt even af*) dus deze shampoo leek mij erg geschikt. Ik gebruik de shampoo nu 2 weken en mijn puistjes zijn echt minder geworden! Het is nog niet helemaal weg, maar dit vind ik al echt heel fijn! Ik had zeker wel 50 puistjes op mijn hoofdhuid (niet geteld, maar wat ik zo voelde) en ik heb er nu misschien nog een stuk of 10-15. Ik hoop dat het helemaal weggaat, maar hier ben ik al tevreden mee want dit heeft geen enkele shampoo voor me gedaan.

Ik merk dat de dag erna mijn haar al wat vettig is, maar dat heb ik altijd al heel snel. Mijn haar wordt heel snel vet bij de wortels en blijft droog bij de helft van mijn haar en naar beneden. Dit ligt niet aan deze shampoo, dit heb ik bij elke shampoo. Als je ook last hebt van vet haar, dan moet je rekening ermee houden dat deze shampoo niet tegen de vetheid werkt. Maar dat wordt ook niet beloofd.

Deze shampoo zou ik echt opnieuw kopen, want hij doet zijn werk goed!

Op naar het masker!



  

Het masker. Lekkere substantie, dezelfde geur als de shampoo en ook de repair versie. Het masker is lekker dik, maakt mijn haar lekker zacht en het glanst heel mooi na het gebruiken van dit masker. Ik gebruik het masker 1-2 x per week, maar alleen in de lengte van mijn haar en de punten. Niet op mijn hoofdhuid of bij de wortels, want dat maakt het weer vet. Maar dat heb ik ook bij elk masker. Fijn masker, ik hou deze wel in mijn routine nu, maar echt opnieuw kopen zou ik niet voor de volle prijs doen. Niet omdat ik hem slecht vind, maar gewoon niet speciaal is.

De shampoo's kosten €4,29 en ze zijn er in 3 varianten (de repair wat ik heb, sensitive en volume maxx). Het masker kost €4,99.

25 opmerkingen:

  1. Ik heb er een sample van gehad, vond hem best goed

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik hou graag een keer die volume maxx willen uitproberen!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. klinkt niet slecht, tof ook dat de shampoo lila achtig van kleur is :d

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Dit is momenteel mijn favoriete shampoo!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. De shampoo klinkt erg fijn, ook grappig dat hij lila is! Fijn dat hij zo goed voor jou werkt, een geïrriteerde hoofdhuid of een hoofdhuid met puitjes is inderdaad heel vervelend!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. klinkt fijn! :) ik heb het ook vaak met haarmaskers, ze zijn wel goed maar niet zo goed dat je zo opnieuw koopt haha.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. ik heb nog niets geprobeerd van dit merk :)

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Mijn vriend gebruikt de haarshampoo regelmatig omdat hij snel last heeft een geiriteerde hoofdhuid.

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Wat een fijne review zeg ! Ik heb ook vaak last van een geirriteerde hoofdhuid dus ik denk dat ik hem ook ga proberen !
    Liefs,
    Isabel

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Het masker lijkt mij fijn! Ik gebruik sowieso conditioner en maskers alleen in het gedeelte dat mijn haar echt hangt, als je snapt wat ik bedoel haha.

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Dat masker ga ik zeker is proberen!

    BeantwoordenVerwijderen
  12. klinkt als fijne producten Ik gebruik eigenlijk nooit shampoo van Andrelon

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Ziet er goed uit!

    Liefs,
    www.mindyourdream.blogspot.nl

    BeantwoordenVerwijderen
  14. goede review! ik gebruikte jaren terug altijd andrelon shampoo.. tegenwoordig maar net wat ik kan vinden in de aanbieding of krijg om te reviewen!

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Goede review! Ben nu wel erg benieuwd geworden :)

    BeantwoordenVerwijderen

Lief dat je een reactie achterlaat !