woensdag 13 maart 2013

Mix and match: de lente komt eraan!

De lente is onderweg maar: maart roert z’n staart. Dus was jij van plan om alle winterkleding op te bergen en alleen nog maar je kleding voor de zomer te dragen? Zorg dan in ieder geval dat je een paar fijne vestjes scoort met bijvoorbeeld de kortingscode Wehkamp.

In het assortiment van deze webwinkel vind je allerlei vestjes, colberts en truien in vrolijke lentekleuren. Zo draag je ook tijdens de donkerdere dagen in maart alsnog een vrolijke kleur. Er zijn allerlei leuke trends te herkennen in de mode voor de lente en zomer van dit jaar. Zo zijn kleuren geïnspireerd op snoep en nougat heel populair. Denk daarbij aan zachtroze van spekjes, mintgroen van de zure appelbollen en alle lichte kleuren van de regenboog zoals in een zuurstok.


Bij Wehkamp gaan ze met de mode mee en dus vind je allerlei leuke vesten, truien en colberts in dé modekleuren van 2013. Combineer een zomers jurkje met zo’n leuk vest en je outfit voor in de lente is helemaal klaar. Heb je een zakelijkere afspraak? Dan is een colbert in een leuk kleurtje in combinatie met een mooie spijkerbroek natuurlijk ook helemaal goed. Voor iedere gelegenheid is het nu klaar is Kees! Nou ja, bijna klaar want er ontbreekt nog een belangrijk onderdeel: de schoenen.

Als je dan toch zo lekker online aan het winkelen bent dan kun je natuurlijk direct even in de webshop van Wehkamp kijken naar leuke schoenen. Maar ook bij de online winkel Omoda vind je heel veel schoenen in de modekleuren en de modellen van nu. Wat dacht je van een mintgroene pump, ballerina’s met een vrolijk printje of enkellaarsjes in een leuke pastel- of crèmekleur. Bestel de schoenen met de Omoda kortingscode. Heb je geen nieuwe schoenen nodig maar ben je wel op zoek naar een nieuwe tas? Ook deze vind je in het assortiment van de online winkel!

Vind je die pastelkleuren niet echt wat? Deze lente en zomer zijn ook dierenprints, grafische prints en zelfs leer en lichte materialen helemaal je van het! Kom in de stemming voor de lente en tover je kledingkast om tot een vrolijke boel met nieuwe kleding en schoenen.

                                                                                                                                        - Dit was een gastartikel van uitmetkorting.nl -

5 opmerkingen:

  1. Ben dol op pastel! Hem al hele leuke schoenen besteld op Ebay hihi.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. ik vind zo'n pastel vestje wel leuk :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik hou van pastel, het maakt alles zo lekker vrolijk zonder nadrukkelijk aanwezig te zijn, heerlijk :)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Leuk, ik ben gek op kortingscodes! Ik ben niet zo van de pastelkleuren, maar ik vind al die verschillende printen wel heel gaaf. Goede tip dit! :)

    BeantwoordenVerwijderen

Lief dat je een reactie achterlaat !