maandag 13 mei 2013

...and that's who I am TAG !

Deze tag vond ik zo leuk! Pas geleden plaatste ik nog mijn bucketlist, maar dit is een ander concept. Hierbij zoek je plaatjes van de gelijknamige tumblr, die bij jou passen. Hoe jij bent! Leuke tag en ik besloot hem daarom ook te doen. Dit word een lange post, ik wilde namelijk meer over mezelf vertellen. Hopelijk vinden jullie het leuk!~ Ik ben er inderdaad altijd voor mensen waar ik om geef. Het maakt me niet uit hoelaat, wanneer, of hoe, maar zodra iemand me nodig heeft, ben ik er.
~ Ik ben goed met woorden, ik schrijf al teksten sinds ik me kan herinneren en een discussie win je niet snel van me. Ik heb altijd de juiste woorden en mijn vriendinnen irriteren zich vaak rot eraan haha!
~ Ik ben heel enthousiast. Ik kan helemaal uit mijn plaat gaan om kleine dingetjes.
~ Mijn familie is mijn alles. Ik zou echt doodgaan zonder ze. Mijn moeder en opa en oma vooral, dat zijn echt mijn steunpilaren!
~ Ik zeg wat ik denk, no matter what.
~ Jaaa, i love mijn katjes!
~ Ik kan echt slecht met geld omgaan... Pff, ik moet dit echt eens gaan leren hoor!
~ Kinderen krijgen is een van de grootste wensen in mijn leven.
~ Eerst huilde ik om alles, nu huil ik niet snel meer. Ik ben hard geworden door bepaalde dingen die er gebeurt zijn in mijn leven. Wel huil ik snel bij films enzo, maar niet als het gaat om het echte leven.
~ Ik hou van accenten! Geordie accenten vind ik echt te gek, net zoals het gewone Britse, Australische en noem maar op!
~ Ik schrijf al liedjes sinds ik me kan herinneren. Hierin uit ik mezelf.
~ Ik ben een beetje raar in een goede zin. Ik hou van sadistische humor, ben over enthousiast en ik lach om de meest idiote dingen. Ik wil eens dat mensen ophouden met een stereotype te creëren in hun hoofd en alles wat daarbuiten valt af te keuren.~ Niet op elke centimeter, maar ik wil wel flink nog wat tattoo's erbij!!
~ Spinnen. Zijn. Eng. Als ik iets zie wat op een spin lijkt, ben ik al de klote op.
~ Mensen die ik net ontmoet denken vaak dat ik een bitch ben. Terwijl ik eigenlijk heel aardig ben. Hoe dat komt, ik heb geen idee. Misschien heb ik een bitchy kop ofzo? Haha, ik vind dit eigenlijk wel verrot, maar goed.
~ Geen commentaar, het plaatje zegt wel genoeg.~ Ik ben heel beschermend richting de mensen waar ik om geef. NIEMAND moet hen kwetsen, dan word ik echt gek.
~ Ik haat mijn verjaardag. Pff, ik wil niet ouder worden! Ik zie er serieus elk jaar tegenop.
~ Ik ben echt te vertrouwen. Ik zou nooit iemand verraden of backstabben, zo zit ik niet in elkaar. No matter what.
~ Mijn allerbeste vriendje is overleden aan kanker. Het is al bijna 3,5 jaar geleden, maar het doet nog steeds elke dag pijn. Ook mijn oom is 7 jaar geleden overleden aan kanker, hem mis ik ook! Ik haat kanker. Daarom kan ik er ook niet tegen als mensen kanker gebruiken om mee te vloeken.~ Ik ben echt luidruchtig. Ik denk dat de buren mij 3 verdiepingen lager vaak horen lachen. Ik praat vaak te hard zonder dat ik het doorheb.
~ Ik hou van Vans. Ze zijn echt fantastisch.
~ TRUE FACT. Bij elke nieuwe volger, reactie of bezoeker word ik blij. Jullie zijn schatjes!
~ Ik kan dingen niet loslaten. Ik vergeef daarom ook niet snel.~ Ik heb natuurlijk wel een vader. Maar ik heb hem nog nooit gezien. Het is niet dat mijn moeder zomaar in het rond scharrelde hoor, maar mijn moeder is hoogzwanger bij hem weggevlucht. Ik ga er verder geen details bij geven, maar ik ben dankzij hem met littekens geboren, dat zegt denk ik wel genoeg over de situatie. Zo was hij eerst niet, maar draaide gewoon ineens door. Ik heb ook echt geen behoefte om hem ooit te leren kennen.
~ Ik heb 1 tunnel (stretcher in mijn oor), 7 tattoo's en 3 piercings. Ik hou er echt van!
~ Als ik een belofte maak verbreek ik hem ook niet.
~ Ik leef meer 's nachts dan overdag, ai ai ai. Hier ben ik nu aan het werken, maar in het weekend kan ik me er gewoon niet toe zetten om aan mijn ritme te werken.~ Ik lach echt om mijn eigen grappen, erg eigenlijk he haha!
~ Ik hou er niet van om hulp te krijgen. Bij niks.
~ Ik ben altijd volwassen voor mijn leeftijd geweest. Dit is een voordeel, maar soms ook een nadeel.
~ Ik hou ECHT van de Lion King. Ik heb serieus die tumblr pagina afgezocht naar iets over de Lion King, omdat ik echt vond dat dit erbij moest. En ik huil bij de Lion King. Ik kan hem dromen, maar nog kijk ik hem regelmatig. HEERLIJKE FILM.

Neem de tag gerust over als je wilt en laat het me dan even  weten bij de comments! I Like!

1 opmerking:

  1. Ik heb deze tag ook gedaan, hij is echt leuk hé? Ik vond het vooral ook heel leuk om de plaatjes uit te zoeken :D

    BeantwoordenVerwijderen

Lief dat je een reactie achterlaat !