woensdag 8 mei 2013

Bodhi Herbal Spa Cosmetics: Coconut Vanilla Bodylotion

Een tijdje terug ontving ik van Bodhi Cosmetics een sample om te testen voor mijn site. Ik ontving een Bodylotion in de geur Coconut Vanilla. Time for a test!


Het flesje is een sample, maar toch luxe! Het is een pompsysteem met een zwaar glazen fles. 

Dopje eraf.

Het pompje, fijn klein gaatje voor goede dosering! 

De ingrediƫnten. Geen parabenen, geen SLS of SLES, geen kunstmatige kleurstoffen en geen Propulene Glycol (vloeistof dat water absorbeert en producten niet laat smelten). Ik kan me voorstellen dat een heleboel meiden hier blij mee zullen zijn!

Deze sample is dus een bodylotion met een exotische geur van kokosnoot en vanille. Verrijkt met zijde, kokosnoot, vanille extracten en jojoba olie. Lekkere ingrediƫnten!

Een pompje bodylotion.


Uitsmeren!

Review!


  • Prijs: Een fullsize fles (250ml) van dit product kost 17,95. Dat is redelijk prijzig, maar je hebt niet veel nodig. Ook zit hier geen rotzooi in en is het geschikt voor veel meiden met een gevoelige huid. Ze testen ook NIET op dieren! Ik ga dan toch voor 6/10.
  • Verkrijgbaarheid: Dit product (en vele andere producten) zijn verkrijgbaar in de webshop van Bodhi Cosmetics. De verzendkosten zijn 4,50 en bij bestelling boven de 45 euro zijn de verzendkosten gratis. Er is nu ook een actie voor moederdag: gratis bezorging bij 2 producten en een mooie kadoverpakking. Je kan met o.a. iDeal, paypal en creditcard betalen. 8/10.
  • Werking: De bodylotion is makkelijk uit te smeren, trekt redelijk snel in, ruikt heerlijk en maakt mijn huid echt zijdezacht. De geur is echt exotisch en blijft wel hangen, maar is niet overheersend. Ik krijg geen jeuk van deze bodylotion en geen extra last van mijn psoriasis/gevoelige huid. Heerlijk! 10/10.
  • Houdbaarheid: Mijn huid blijft lang zacht en gehydrateerd, goed! Deze sample is wel maar 8 maanden goed, maar ik denk dat dat ook te maken heeft met het feit dat er geen troep in zit. 9/10.
  • Uiterlijk: De verpakking is luxe. De fles is zwaar en van glas, er staat duidelijk op wat je hebt en er zit een handig pompsysteem op de fles. Het etiket is simpel, maar dat vind ik helemaal niet erg. Dit gaat over de sample, maar is ook van toepassing op de fullsize flessen. 9/10.

Conclusie: een dikke 8,4! Dat is zeker verdiend. 

Hier nog een impressie van andere producten die Bodhi Cosmetics ook verkoopt.





 Konden jullie Bodhi al?

7 opmerkingen:

Lief dat je een reactie achterlaat !