maandag 20 mei 2013

Catrice The Giant mascara.

Allemaal zoeken we hem, maar nooit vinden we hem. DE perfecte mascara, die je wimpers zo zwart als de nacht maken, zo lang als wolkenkrabbers, zo gesepareerd als maar kan en natuurlijk met volume van heb ik jou daar. Ik heb hem nooit mogen vinden, maar toen ik The Giant zag in de winkel werd ik nieuwsgierig. Is dat dan DE mascara?

De huls sprak me gewoon aan. THE GIANT! XXL Volume. Extreme Volume mascara. Daar gingen mijn wimpertjes sneller van knipperen.

Ik maakte hem open zag dit borsteltje. Apart. 

 The Giant beloofd dramatische wimpers. Pff, will this mascara become my GIANT friend?

 Dat kegelvormige borsteltje moest natuurlijk nog even van dichterbij op de foto komen. 

Mijn zielige wimpertjes zonder mascara. 

Ze zijn echt nauwelijks zichtbaar zonder mascara, mimimimi.

 2 laagjes The Giant. Indrukwekkend he!

Wederom 2 laagjes vanuit een ander oogpunt.

Kan dat nog beter Catrice? We voegden er nog een extra laagje aan toe en daarna nog een. We zitten hier dus op 4 laagjes. 

 Iets plakkeriger, maar nog niet echt storend naar mijn mening.

OMFG. Deze foto. Ik hou van deze foto. Kijk mijn wimpers. En kijk even terug naar de foto zonder mascara. Mascorgasm. Zo hadden ze hem moeten noemen. Maar misschien krijgen ze dan ruzie met NARS. 

Conclusie? Deze mascara is echt mijn Giant friend geworden. Na 4 laagjes wordt hij wel iets plakkeriger, maar hey! 4 laagjes! Dat gebeurt dan bij de meeste mascara's wel. 2 laagjes zijn ook al indrukwekkend, maar in het geval van mascara ga ik graag voor more. Door mijn zielige wimpertjes. 

Mijn wimpers zijn dus stukken minder zielig met The Giant. Ik zou hem echt iedereen aanraden. Ik ben de prijs eigenlijk stiekem vergeten, maar deze lag volgens mij rond de 4-5 euro. MIJN GOD. Dat is nog geen pakje sigaretten (niet gaan roken, roken is slecht!) en eigenlijk geef ik als roker toch wel liever 4-5 euro uit aan deze killer mascara. Catrice, I love you. 

De geur is wel een beetje wennen eigenlijk. Ik vind de geur een beetje naar carnaval schmink ruiken. Maar dat ruik je gelukkig niet als je hem op je wimpers hebt, gewoon zo aan de huls en soms een vleugje bij het aanbrengen. Maar f**** die geur, het effect is VEEEEL belangrijker. 

*NOTE: De foto's van mijn ogen zijn gemaakt na verwijdering van de look hiervoor. Mijn huid rondom mijn ogen is daarom ontzettend rood en zelfs een beetje gezwollen. Ik kan echt niet goed tegen mijn huidige remover, maar vind het zonde om weg te gooien dus ik maak hem gewoon op. Ik heb geen zombie bloed in mijn aderen (hebben zombie's wel bloed in hun aderen? of uberhaupt bloed of aderen?) en heb niet deelgenomen aan een vechtpartij.*

Kennen jullie deze mascara?

13 opmerkingen:

 1. Na een laagje ziet hij er heel goed uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind hem na 1 laagje nog het best uitzien :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hij ziet er heel erg pretty uit (: Mijn filmpje staat nu wel op openbaar (: als je hem nog wilt kijken!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. heel mooi resultaat, en leuk geschreven! :) liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Jij hebt ook wel erg mooie lange wimpers! voor mij deed hij het helaas minder goed

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Muwhaha ik moet lachen om je enthousiasme! De mascara werkt echt voor jou, helaas werken dit soort merken nooit voor mij (met name het borsteltje)!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik vind hem er wel goed uitzien! En wat een apart borsteltje zeg, hihi :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ziet er prima uit! Je hebt volgens mij ook al best lange wimpers van je eigen.

  BeantwoordenVerwijderen

Lief dat je een reactie achterlaat !