zondag 19 mei 2013

Picture Me Living #2

Het is weer zondag en dus tijd voor een nieuwe Picture Me Living! Een kleine greep uit wat ik de afgelopen 2 weken heb meegemaakt!

Nostalgie! Vroeger speelde ik hier altijd. In de straat ben ik opgegroeid, bij mijn mamma. Ik vind het altijd leuk om even bij haar op bezoek te gaan en gewoon even naar de speeltuin te kijken en herinneringen op te halen!

Natuurlijk weer eten. Tzatiki met zwarte olijven en pita's om erin te dippen. Mjammjam.

Oeps, wijnfles is leeg!

Mamma had een nieuwe beddekovertrek. Haha, lekker flower power 70's gevoel.

Tikkels. De nieuwe smaak. Caramel en drop & drop. Ik ben serieus bijna gestikt in een van deze. Schoot mijn luchtpijp in en ik heb mezelf kei hard in mijn buik/borstkas geslagen om hem eruit te krijgen. Uiteindelijk schoot hij eruit en ik was serieus nog nooit zo bang geweest... NOOIT MEER eet ik Tikkels.

Koken. Spinazie met Philadelphia erin. Apart! Wel lekker.

Hello Sleepy Head. Hij ligt trouwens in een oude schoenendoos wat echt ZIJN plekje is. Hier slaapt hij het liefste en hij staat boven op de klerenkast.

Mehehehe. Een Orginails Nagellakje van de Plus. Crap.

Het voordeel van 12 hoog. HEERLIJK UITZICHT!

En het uitzicht van de andere kant. 

Ik drukte op het liftknopje en wat gebeurde er? Het knopje flikkerde eruit, naar achteren toe. Verdwenen in de liftschaft, oeps. Ik drukte niet eens hard, wat een kwaliteit zeg. De liften hangen ook echt dagelijks vast en ik heb er al eens in vastgehangen! Best wel eng, maar 12 etages omhoog met de trap is niet zo chill.

Weer een uitzicht foto, maar hier gaat het om de wolken. Dit was zo mooi! Ik kan echt genieten van mooie natuurplaatjes. 


Omdat ik bijna elke dag heb gewerkt, heb ik niet veel foto's gemaakt. Ik was pas laat thuis en omdat ik zo moe was heb ik er niet veel aan gedacht. Ik ga er voor de volgende keer zeker meer maken!

12 opmerkingen:

 1. Brrr wat eng van die tikkels! Ik zou ze dan ook nooit meer eten! En mooi uitzicht heb je zeg vanaf 12 hoog!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Haha..,dat liftknopje..,'ghetto'! :P (zulke dingen willen hier ook nog wel eens gebeuren,en dan roep ik dat altijd ;) )

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, de buurt is inderdaad best wel ghetto. De portieken enzo worden ook echt slecht onderhouden en blijkbaar de liften dus ook haha!

   Verwijderen
 3. Oef, dat liftknopje, ik zou 7 kleuren schijten haha! En die Tikkels? Nee, op jou aanraden zal ik ze niet meer eten haha!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, ik boycot Tikkels :P. Ze waren best lekker eigenlijk hoor. Alleen goed opletten als je ze eet. Ook al at ik ze eigenlijk gewoon normaal en niet als een of ander losgeslagen varken.

   Verwijderen
 4. Leuke foto's! Ik dacht eerst, oh lekker tikkels totdat ik las wat er gebeurde, super eng!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Jammie, drop-caramel tikkels :-) Die kende ik nog niet. Leuke foto's!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Haha die foto van je kat, te schattig!

  BeantwoordenVerwijderen

Lief dat je een reactie achterlaat !