zaterdag 18 mei 2013

Zwitsal Massage Olie

Massages, ik hou er van. Doordat ik aan fibromyalgie lijdt heb ik altijd een stijve nek en rug. Alles zit helemaal vast. Daarom mag vriendlief mij met regelmaat masseren, maar ik vind niet elke massage olie even fijn. Ik stel ook eigenlijk best wel hoge eisen. Hij moet lekker, maar niet te overheersend ruiken. Hij moet mijn huid zacht maken en natuurlijk mag hij niet te snel in de huid trekken, want er moet wel gemasseerd mee worden! Verder hou ik nog van ontspannende massage olie en de prijs moet ook betaalbaar zijn. Toen ik deze Zwitsal Slaap Zacht massage olie in de winkel zag, heb ik hem meteen aangeschaft!

Ik was natuurlijk heel benieuwd of deze aan mijn eisen zou voldoen, dus wat doen we dan? Juist, we kijken vriendlief aan en vragen heel lief -met veel wimper geknipper- of hij me wilt masseren. En dat deed hij! En natuurlijk heb ik hem ook gemasseerd, om zelf te kijken hoe de olie aanvoelt tijdens de massage.


Dit zegt Zwitsal: Zwitsal Slaap Zacht Massage Oliegel bevat extracten van Lavendel en Kamille, natuurlijke ingrediĆ«nten die bekendstaan om hun rustgevende werking. De dikke Oliegel trekt geleidelijk in het babyhuidje. Dat maakt deze Oliegel zeer geschikt voor babymassage. De extra verzorgende en vochtinbrengende formule zorgt voor een zijdezacht huidje. De Oliegel is hypoallergeen.

Na deze massage aan de grondige test te hebben onderworpen, ben ik tot de conclusie gekomen dat deze olie mijn nieuwe favoriet is! Hij ruikt licht naar een mix van lavendel en de typische Zwitsal geur, is lekker zacht voor de huid, trekt niet snel in en heeft een ontspannend effect. Hij is echt heerlijk! De substantie is een gel olie, dus niet zo dik als een gel, maar niet zo dun en vloeibaar als een olie. Ik vind het echt perfect zo!

Fijn dat hij ook hypoallergeen is en dat het geschikt is voor babymassage. Natuurlijk kunnen volwassenen deze ook gewoon gebruiken.

Deze massage olie is o.a. verkrijgbaar bij het Kruidvat en Etos. De prijs is € 3,96.

7 opmerkingen:

 1. Ik heb van deze lijn de body creme, die is ook erg fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik hou van Zwitsal <3 (: heb er ook een aantal producten van liggen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind Zwitsal echt een heerlijk merk. Hier ben ik nu ook wel benieuwd naar!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. I love zwitsal. Ik gebruik het vaak voor een mooie huid. XX

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Deze staat bij mij ook in de kast hoor :)

  BeantwoordenVerwijderen

Lief dat je een reactie achterlaat !