maandag 6 mei 2013

DIY: Lush Opbergmethode

AJAX IS KAMPIOEN GEWORDEN GISTEREN WIEHOEWWW. Als Ajacied in hart en nieren (inclusief tattoo die niet al te klein genoemd mag worden) was ik natuurlijk dolgelukkig (lees: in tranen, trots, hartstikke happy, Ajax vlag uit en in Ajax gear). Goed, op naar de DIY.

Hij is niet moeilijk hoor, eigenlijk ook niet heel verassend, maar dit is hoe ik mijn Lush stash opberg. Ik heb nu nog maar 2 zeepjes, dus niet erg veel meer over. Maar goed, kijk mee!






Wat heb ik gedaan? Nou niet veel. Mijn Lush zeepjes bleven niet zo lang goed gewoon in de wikkel. Ze verloren geur, kregen een andere kleur en waren niet meer zo romig. Ik zocht dus een fijne manier om te goed op te bergen.

Wat heb ik gebruikt?

  • Lush zeep (no shit Sherlock)
  • Weckpotten.
  • De wikkel. 
  • Het etiket.
  • Eventueel een mes om de zeep te snijden (kijk hierbij goed uit!).
  • Eventuele versiersels. 
Ik heb de zeep uit de wikkel gehaald en de zeep in reepjes gesneden zodat ik makkelijker kan doseren. Daarna heb ik het etiket voorzichtig van de wikkel gehaald en de wikkel een beetje opgevouwen zodat ik hem mooi op de bodem van de weckpot kon leggen. Ik gooide mijn reepjes zeep erin, deed de weckpot dicht en plakte het etiket op de voorkant van de pot zodat ik wel weet welke naam het betreffende zeepje draagt. 

Je kan de weckpot nog verder versieren met frutsels, glitters en weet ik het wat niet allemaal. Doe waar je zin in hebt en wat jij leuk vind.

Pluspuntje, het ziet er leuk uit in je kamer! Als je de pot open doet, komt de heerlijke geur je meteen tegemoet. I Love It!



3 opmerkingen:

  1. Weckpotten zijn the best! ;D Multifunctioneel en nog mooi ook idd.. Ik vind in de kringloop vaak leuke aparte. ^_^

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een handige DIY! Ik heb sinds kort 2 lekkere zepen van Lush, dus ik ga eens opzoek naar leuke weckpotten :) En yaayyy Ajax kampioen!!

    BeantwoordenVerwijderen

Lief dat je een reactie achterlaat !