vrijdag 10 mei 2013

New In: Essence Natural Cover Moisturizer

Een tijdje terug stuitte ik op een koopje. En aangezien mijn beauty hartje sneller gaat kloppen van koopjes op beauty gebied, kon ik hem natuurlijk niet weerstaan. Ik heb het over de Essence Natural Cover Moisturizer. Voor un eurootje gooide ik hem in mijn mandje en hij verdween thuis weer in het "nog te testen mandje". Omdat het nu wat warmer begint te worden zoek ik een lichtere dekking en dit product leek me wel geschikt.


Ik heb nog geen foto erbij gezet hoe het op mijn gezicht uitziet, omdat ik daarmee wacht voor een How To Budget look die later online komt. 

Deze Moisturizer met tintje erin dekt toch eigenlijk wel redelijk, maakt mijn huid wat minder droog en blijft prima op zijn plek als ik hem goed afpoeder. Hij glimt wel een beetje, maar met een matte poeder is dit opgelost. 

Dit is de kleur Lighter Skin en hij is voor mij goed van kleur. Ik kan me wel voorstellen dat hij voor de sneeuwwitjes onder ons nog iets te donker is. Ik zag ze nog in de kortingsbakken liggen, alleen in deze kleur. Als je hem ergens tegen komt, kijk of er een tester ligt (bij ons was dat wel zo). 

De opening van de tube is niet te groot, dus je kan makkelijk doseren en je hebt niet veel nodig. Het product is eigenlijk wel te vergelijken met een Europese BB cream (dus een kleurtje met wat verzorging). Dat het puistjes en mee eters zou tegengaan werk ik weinig van, maar ik heb ook eigenlijk nooit puistjes. 

Aan te raden voor die euro? Ja, maar het is geen wonderproduct. Het brengt vocht in, geeft een redelijke dekking en is zuinig in gebruik. Ik ben er blij mee!

6 opmerkingen:

 1. Ik ben benieuwd hoe die er op je gezicht uitziet!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ziet er goed uit, hij lijkt me ook best fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Voor wat een laag prijsje heb jij hem op de kop kunnen tikken! Heeft hij eigenlijk meer een roze/gele of neutrale ondertoon? Want hij klinkt wel goed qua moisterizing voor alledaags.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik ben erg benieuwd hoe de crème er op je gezicht uitziet!!! Soms kun je echt leuke koopjes op de kop tikken!

  BeantwoordenVerwijderen

Lief dat je een reactie achterlaat !