zaterdag 11 mei 2013

Replay Your Fragrance! eau de toilette

Ik hou van geuren. Niet alleen van parfums en dergelijke, maar ook van etensgeuren, lichaamsgeuren (geen zweet hoor, maar gewoon iemands eigen geur), de geur van thuis en van pas gewassen kleren. Ik vind geuren belangrijk en ik ruik dan zelf ook graag lekker. Voor mijn verjaardag bijna 2 maanden terug kreeg ik onder andere deze parfum van mijn mammie. Eens kijken wat het voor iets is!


Het parfum in het doosje. 40 ml, eau de toilette, een spray. Oke, leuk doosje, maar niet speciaal. Mamma heeft de prijs eraf gehaald, dus dat zie je wel een beetje op de voorkant, maar who cares!? Het gaat om de inhoud.

Het flesje uit de doos. Leuk flesje! Roze accenten en de fles is strak. De fles is ontworpen door een kunstenares genaamd Stina Persson.


Er staat Replay your fragrance! in de fles gedrukt, zo weet je ook uit het flesje welk parfum het is. Gewoon een goede verstuiver.

Dit parfum kun je reactiveren met een druppel water, dus wanneer de geur weg is, kun je er een druppeltje water op doen en BAM de geur is weer terug. Nou, niet echt. Ik heb het geprobeerd en ik ruik dan slechts een vleugje parfum. Je verdunt de boel dus blijkbaar, voor mij niet echt een belangrijke toevoeging dus, maar wel een mooi marketing trucje! 

De noten. 
Top: sinaasappel, bergamot en fresia.
Midden: rode vruchten, orchidee en rozen.
Basis: cederhout en sandelhout.

Ik vind het een lekker geurtje, maar niet super-deluxe-lekker.. Deze zou ik persoonlijk niet opnieuw kopen, maar dat is mijn mening. Ik hou meer van zwaardere geuren of juist hele zoete geuren. Deze is wat bloemig, een tikkeltje fruitig en zoet, maar niet mierzoet. Prima geur voor overdag, blijft wel een paar uurtjes hangen, maar de reactivering is niet echt geslaagd naar mijn mening. Daar zou ik hem dan ook niet voor kopen. 


Een fles van 40 ml kost 22,49, een mooie prijs! Dit parfum is o.a. te koop bij de Etos, Kruidvat en Ici Paris XL.


Kennen jullie dit parfum ?

9 opmerkingen:

 1. Ik heb deze zelf ook, ik vind hem echt heel erg lekker!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb dit parfum zelf nooit gehad.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb dit flesje ook al vaker in mijn handen gehad, maar altijd mooi laten staan.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb hem zelf ook, hij is zelfs bijna op :) Heel lekker geurtje!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Klinkt goed! Zoet, maar niet te dus :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. ik ken hem wel, jammer dat die niet helemaal geweldig is :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. te veel houtgeur voor mij denk ik :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Klinkt als een heerlijke geur :) x

  BeantwoordenVerwijderen

Lief dat je een reactie achterlaat !